Комисија за заразни болести

Сподели со своите пријатели

Комисијата за заразни болести даде препорака за укинување на носењето маски за учениците во средните училишта и препорака да се овозможи организирање екскурзии за учениците во основните и средните училишта. Loading… Ова денеска го изјави  портпаролот на Комисијата, Злате Мехмедовиќ по утрешниот состанок. Посочи дека се уште важат препораките наставниотПрочитај повеќе