карцином

Сподели со своите пријатели

Француската компанија Санофи објави дека ќе стави крај на развојната програма на amcenestrant, деградатор на естроген рецептори наменет за лекување на рак на дојка. Loading… Овој потег врши поголем притисок врз Санофи да ја оживее својата стапка на успех во развојот на лекови, откако заостана во трката за развој наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Теми Вадел од Џорџија, починала месецов на 59-годишна возрасто по борба со рак. Наместо цвеќе, Теми сакала нејзините пријатели, членови на семејството и колегите да донесат и да донираат училишен прибор, ранци и книги за децата кои немаат пари. https://kumanovskimuabeti.mk/emotivna-poddrshka-na-uchenici-do-profesorka-zabolena-od-karcinom-video/ Loading… Фотографии од поменот на Теми Вадел предизвикаа возхит кајПрочитај повеќе