Каба Короши

Сподели со своите пријатели

Нуклеарната централа Запорожје мора да се демилитаризира и двете страни да ги повлечат своите сили оттаму, изјави денеска претседателот на 77. Генерално собрание на Обединетите нации Каба Короши. Loading… „Што се однесува до нуклеарната централа Запорожје, ајде да ги наречеме работите со вистинското име. Тоа е главното прашање на нуклеарнатаПрочитај повеќе