ЈП Водостопанство

Сподели со своите пријатели

Повеќе правни субјекти од Куманово имаат отворени долгови кон Јавното претпријатие Водовод, соопшти денес Горан Стојковски, директор на кумановското водоснабдително претпријатие, образложувајќи ја финансиската слика за 2014 година на денешната седница на Совет на Општина Куманово. Loading… Кога ЈП Водовод должи на други побарувачи, тогаш се знае како се решаваат долговите,Прочитај повеќе