јавна сцена

Сподели со своите пријатели

Некои луѓе кои ја одбележаа историјата, исто така, од авион тргнаа директно кон небото, а нивните достигнувања се прераскажуваат од генерација на генерација. Loading… Неодамна смртта на Црна Мамба и неговата ќерка, тогаш најбогатиот човек во Чешка, композиторот на Титаник, но и многу други, сите ги остави без зборови. ЕвеПрочитај повеќе