Јасуказу Хамада

Сподели со своите пријатели

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен рече дека Кина е „најголемиот заеднички стратешки предизвик“ за Вашингтон и Токио, како и за нивните сојузници, и дека САД ќе се обидат да спречат конкуренцијата со Кина да се претвори во конфликт. Loading… „Јас и моите јапонски колеги се согласуваме дека Кина е најголемиотПрочитај повеќе