Jack Daniels

Сподели со своите пријатели

Во соопштението се наведува дека производот е направен од средно печено кафе со Jack Daniels Old No. 7 виски. Меѓутоа, иако е пржено со виски, кафето е безалкохолно. Најпознатото виски во светот всушност го измислил роб Loading… Претседателот и сопственик на „World of Cofee“, специјализирана фабрика за печење кафе којаПрочитај повеќе