Иван Антоновски

Сподели со своите пријатели

Во малата сала на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ Куманово во среда со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на книгата „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски. Loading… Промотор на настанот е Весна Мојсова Чепишевска, фрагменти ќе читаат актерките Кети Дончевска Илиќ и Анастасија Величковиќ. Иван АнтоновскиПрочитај повеќе