Ива Пешевска

Сподели со своите пријатели

Ученичката Мила Смилевска од кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ го освои првото место на Државниот натпревар по англиски јазик. Loading… Во конкуренција на ученици од прва година средно образование од целата држава, Смилевска со освоени 98 поени го освои првото место. – Ова е огромен успех лично за Мила, но иПрочитај повеќе