исхрана

Сподели со своите пријатели

Јајцата од јапонски препелици се користат за лекување на многу болести. Од висок крвен притисок, анемија, бронхијална астма, дијабетес, чир на желудник и други болести. Јајца од јапонски препелици се препорачуваат и за деца во развој и за деца кои имаат послаб апетит или желба за храна. Loading… Тие истоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Количината на холестерол што една личност ќе ја произведе зависи од исхраната. Сепак, една храна која секогаш можеме да ја купиме во здрава храна се покажа како совршена за намалување на холестеролот. Loading… Холестеролот му е потребен на нашето тело во одредени количини. Тој игра важна улога во процесот наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Оваа диета служи за прочистување на организмот и слабеење – дури два килограми за еден ден. Loading… Месечевата диета се состои од пост 24 часа во периодот на млада месечина. Дозволена е само потрошувачка на течности и обична вода, благ чај од билки, секако без шеќер.     Ако виПрочитај повеќе