IQ

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи неодамна се појави задача која е мака за многумина, иако всушност не е воопшто тешка. Задачата е објавена на Јутјуб, а потребно да одредите кој број припаѓа во кој крг, со напомена дека се работи за различни броеви. Покрај тоа, стои и коментар дека задачата можат даПрочитај повеќе