Илија Пономарев

Сподели со своите пријатели

Рускиот опозициски политичар во егзил Илија Пономарев смета дека рускиот претседател Владимир Путин нема да ја доживее следната година. Loading… Пономарев беше член на руската Државна дума од 2007 до 2016 година, а сега е во Украина, каде што има државјанство, раководејќи го опозициското движење за кое се надева декаПрочитај повеќе