хумор

Сподели со своите пријатели

Возачите на моторцикли сонуваат нивниот мотор да биде главна тема на секоја улица низ која ќе поминат. Некои во таа креативност ја минале секоја граница и на механика и на вкус, па своите брзу миленици ги направиле од најнеобични материјали, како ВЦ школка, трактор или дрва. Една Инстаграм страница сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Фризурата на американскиот претседател Доналд Трамп често беше предмет на големи расправи, уште пред да дојде на чело на САД. Неговата седа коса со нијанси на жолта во повеќе наврати ги натера социјалните мрежи да се запрашаат што тој точно прави со косата затоа што сосема е очигледно дека ставаПрочитај повеќе