хуманитарна акција

Сподели со своите пријатели

Милионер и бизнисмен го дал целото богатство за да ги подобри животите на другите луѓе. Оваа преобразба настапила откако имал сообраќајна несреќа по која завршил во затвор. Потоа ја запознал љубовта на својот живот. Неговата приказна е уште од 2017. година, но го освои светот. Мази Думато (38) по потеклоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Општинската организација на Црвениот крст на Република Македонија од Куманово организира вонредна крводаритлка акција која ќе се одржи утре во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“. Од Црвениот крст на град Куманово ги повикуваат сите крдарители во период од 10 до 15 часот да даруваат крв и да помогнат да сеПрочитај повеќе