хигиена

Сподели со своите пријатели

Работници во еден ланец за брза храна во Оклахома, останале шокирани кога во храната пронашле глушец. Инцидентот се пријавил кај надлежните органи кои дошле во инспекција. Но, вработените не биле изненадени со овој „гостин“, затоа што како што велат за американските медиуми, хигиената во тој локал секогаш е загрижувачка. –Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

А. кога насмевка ви е бела, сигурно ќе го привлечете вниманието кон себе. Омилените пијалоци и храна, секојдневно оставаат бледи флеки на забите. Насмевката губи шарм и ние чувствуваме грижа кога ќе се насмевнеме. Еве 4 природни средства за нега, кои може да ги применувате секој ден или секој втор ден.Прочитај повеќе