ГП Лојане

Сподели со своите пријатели

Денеска (22.02.2023) во Белград, Република Србија, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари билатерална средба со неговиот српски колега, министерот за внатрешни работи на Република Србија, Братислав Гашиќ, а по повод потпишување на Протоколот за начинот на извршување на гранични проверки на заедничкиот граничен премин „Лојане – Миратовац“. Loading… ИстакнувајќиПрочитај повеќе