Google Earth

Сподели со своите пријатели

Сателитските снимки од Google Earth станаа вирални откако го снимија еден од најстрого чуваните американски воени проекти – подводниот дрон Manta Ray. Loading… Бродот обично се користи за откривање на подводни закани и е дизајниран од корпорацијата Northrop Grunman. Футуристичкиот подводен дрон на компанијата е дел од проектот на американскатаПрочитај повеќе