Гана Малиар

Сподели со своите пријатели

Украинските сили успеваат да се спротивстават на „високата“ руска офанзива во Соледар на истокот од земјата, изјави заменик-министерката за одбрана на Украина Гана Малиар. Loading… Таа додаде дека изминатата ноќ сепак не била мирна. „Непријателот ги насочи речиси сите свои главни сили во правец на регионот Доњецк со цел даПрочитај повеќе