Филип Ристовски

Сподели со своите пријатели

Триесет и четиригодишниот Филип Ристовски го фати крстот во црквата „Света Троица“ во Куманово на празникот Водици – Богојавление. Loading… Тој беше најсреќниот меѓу верниците кои денеска скокнаа по светиот крст. – Се надевам дека годинава ќе донесе повеќе среќа, здравје и успеси на мене и моето семејство, но иПрочитај повеќе