Фердинанд Маркос Џуниор

Сподели со своите пријатели

Кина и Филипини денеска заеднички објавија дека ќе воспостават директен канал за комуникација на Јужното Кинеско Море меѓу нивните министерства за надворешни работи за мирно решавање на споровите. Loading… Заедничката изјава, која содржеше 14 договори со цел да се смират безбедносните тензии и да се зајакне економската соработка, доаѓа додекаПрочитај повеќе