Факултет за безбедност

Сподели со своите пријатели

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска се обрати на првиот академски час на Факултетот за безбедност кој оваа година одбележува и јубилеј – 45 години од неговото формирање. Loading… Министерот Спасовски изразувајќи благодарност за можноста да се обрати на првиот академски час на новозапишаните студенти на прва година наПрочитај повеќе