Езеро Мид

Сподели со своите пријатели

Полицијата во езерото Мид во близина на Лас Вегас наоѓа се повеќе човечки останки. Loading… Кога езерото почнало да се повлекува или да се намалува поради сушата, почнало да ги открива своите мрачни тајни. Властите оваа година во пет наврати пронајдоа човечки останки во езерото, од кои три беа пронајдениПрочитај повеќе