Евгениј Иванов

Сподели со своите пријатели

Русија не планира да ги затвори своите дипломатски претставништва во западните земји, изјави денеска заменик министерот за надворешни работи на Русија, Евгениј Иванов. Loading… „Немаме такви планови. Веќе имаме мал број луѓе насекаде, а во голем број европски земји немаме дипломати освен амбасадори. Така што немаме каде на друго местоПрочитај повеќе