есенска депресија

Сподели со своите пријатели

Есенска депресија е вид на сезонско депресивно растројство кое се јавува кај луѓето во постудениот период од годината и обично се смирува со доаѓањето на пролетта. Loading… Во постуденото време од годината се соочуваме со помалку слабо и често врнежливо и облачно време. Тогаш нашето тело оди во хибернација иПрочитај повеќе