Ерик Мејер

Сподели со своите пријатели

Денеска, министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија Оливер Спасовски оствари работна средба со заменик Шефот на Мисијата на амбасадата на Соединетите Американски Држави во Скопје, Н.Е. Ерик Мејер, на која Спасовски до заменик Шефот на Мисијата Мејер и членовите од делегацијата упати благодарност за досегашната соработка и поддршкаПрочитај повеќе