Ендрју Холнес

Сподели со своите пријатели

Премиерот на Јамајка Ендрју Холнес прогласи вонредна состојба во делови од главниот град Кингстон, како и во некои централни и западни области, со намера да го контролира растот на криминалот и насилството на одредени групи. Loading… Вонредната состојба им дава на властите повеќе овластувања, вклучително и можност за претрес наПрочитај повеќе