Емириана Сако

Сподели со своите пријатели

„Ние на Балканот имаме разбирање, многу важно имаме емоција, имаме чувство еден за друг, пријателски односи без разлика колку не се разбираме на маса да си помогнеме во најтешките моменти, а всушност тоа го влече и нашата заедничка балканска етногенеза”. Ова го потенцираше градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски воПрочитај повеќе