Емина Јапарова

Сподели со своите пријатели

Вкупната штета предизвикана на инфраструктурата на Украина досега изнесува повеќе од 127 милијарди долари, изјави заменик постојаниот амбасадор на Украина во ОН Емина Јапарова. Loading… Јапарова изјави дека реконструкцијата на Украина „ќе биде еден од најголемите инвестициски проекти“, кој обезбедува широк спектар на можности за меѓународните партнери да ги користатПрочитај повеќе