Елена Митиќ

Сподели со своите пријатели

На периодот на прозборување му претходи сложен подготовителен период во кој се формираат темелите на говорниот развој. Loading… Според кумановката Елена Митиќ, клинички логопед – специјалист и МартМео практичар од Логолино, тој период трае од раѓањето на детето до неговата втора година. – Секое дете има свое темпо на развивањеПрочитај повеќе