Елена Доцевска Божиновска

Сподели со своите пријатели

Советот на Општина Куманово денеска на 26та седница донесе одлука за доделување парична помош за справување со поплавите во Општина Делчево. Loading… Општина Делчево која претходно прогласи природна непогода од поплави, на помош од Куманово ќе добие сума од 300.000 денари. Предлогот до советот го достави Елена Доцевска Божиновска, координаторПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Клупи, лулашки, играчки, канделабри, стативи, ништо не остана од урбаната опрема поставена на Спомен Костурницата во Куманово откако несовесни граѓани уништиле се што можело да се уништи. Loading…     Со ваква реакција проследена со фотографии во јавноста излезе советничката од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Куманово Елена Доцевска Божиновска,Прочитај повеќе