ектопична бременост

Сподели со своите пријатели

Неодамна, во Сибир е забележан неверојатен случај на ектопична бременост, кој завршува со среќен исход еднаш во 625 милиони случаи. Loading… Речиси секогаш овој тип на бременост завршува со индуциран абортус, но овој пат бебето успеало да преживее. Украинска бегалка од провинцијата Донбас (31) успеала да издржи ваква бременост безПрочитај повеќе