Еирик Кристоферсен

Сподели со своите пријатели

Командантот на ​​норвешката армија, генерал Еирик Кристоферсен, рече дека „Западот треба внимателно да слуша кога Владимир Путин зборува за употреба на нуклеарно оружје“, но и „треба да има на ум дека нуклеарните закани му се покорисни“. Loading… Рускиот претседател Владимир Путин и други високи руски функционери постојано се закануваа декаПрочитај повеќе