Џошимат

Сподели со своите пријатели

Во градот Џошимат во северна Индија, некои жители беа евакуирани откако во последните неколку недели се појавија алармантни пукнатини во нивните домови. Loading… Досега речиси 600 луѓе од 145 семејства се преместени од своите домови во училишта и хотели, откако се појавија пукнатини во повеќе од 750 згради во градотПрочитај повеќе