Џефри Епштајн

Сподели со своите пријатели

Две жени кои го обвинија Џефри Епштајн за сексуална злоупотреба поднесоа тужби против JP Morgan Chase и Deutsche Bank. Loading… Тие ги обвинија дека го игнорирале матното минато на нивниот клиент и профитирале од сексуалната трговија на Епштајн. Да потсетиме, Епштајн си го одзеде животот во затворска ќелија додека гоПрочитај повеќе