Дубровник

Сподели со своите пријатели

Два пожари избувнаа во понеделникот вечерта во близина на Дубровник, едниот над Мали Жала, а другиот во градот Солине во Жупа Дубровник. Loading… Пожарот им се заканувал на куќите. Пожарникарите се на терен, цела ноќ го гаснеа пожарот, куќите се бранат, а наскоро треба да пристигнат и два канадери, пренесуваПрочитај повеќе