Драган Јаневски

Сподели со своите пријатели

Седумнаесет невработени кумановци, средните училишта од градот и Центарот за вработување денеска потпишаа трипартитни договори преку проектот „Втора Шанса“, финансиран од ИПА. Loading… Невработените ќе го дооформат средното образование и ќе добијат можност полесно да се вклучат на пазарот на труд. – Партнери во проектот се средните училишта во Куманово,Прочитај повеќе