Доналд Дин Студи

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Ајова започна истрага откако Луси Студи го обвини нејзиниот татко Доналд за убиство на 70 жени. Loading… – Знам каде се телата – и рекла Луси на полицијата. Таа тврди дека нејзиниот покоен татко, Доналд Дин Студи, бил сериски убиец кој со години убивал жени. Овој покоен фармерПрочитај повеќе