Дојче Телеком

Сподели со своите пријатели

Германскиот телекомуникациски гигант Дојче Телеком објави дека нема да наплаќа за разговори меѓу Германија, Турција и Сирија до средината на февруари, со цел да ја олесни комуникацијата по страшниот земјотрес кој однесе илјадници животи. Loading… Компанијата нема да наплаќа од корисниците за разговори од 6 февруари, ретроактивно, до 15 февруари,Прочитај повеќе