Дмитар Стојанов

Сподели со своите пријатели

Министерството за одбрана на Бугарија одлучи да го разгледа списокот на вишокот оружје и воена опрема што треба да се испрати како помош за Украина додека не види што е потребно за да ги зачува сопствените воени способности и какво оружје може да добие од Запад во замена за испратенаПрочитај повеќе