дивоградби

Сподели со своите пријатели

Решенија за легализација на дивоизградени објекти денеска добија триесетина кумановци кои лично им ги врачи министерот за транпосрт и врски Горан Сугарески и градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски. Досега над 18.000 барања биле поднесени од физички и правници лица во Куманово за легализација на дивозиградени објекти, а на нивоПрочитај повеќе