Дејвид Петреус

Сподели со своите пријатели

Поранешен директор на ЦИА го предупреди лидерот на Вагнер, Евгениј Пригожин да биде „многу внимателен околу отворените прозорци“. Loading… Пензионираниот генерал Дејвид Петреус очигледно алудирал на голем број истакнати Руси кои загинале под неразјаснети околности, вклучително и паѓање од прозорци, откако Русија ја нападна Украина во февруари 2022 година. КакоПрочитај повеќе