Дејвид Бисли

Сподели со своите пријатели

Договорот за извоз на жито од црноморските пристаништа мора да биде продолжен по секоја цена, изјави извршниот директор на Светската програма за храна (WFP) Дејвид Бисли. Loading… „Луѓето ширум светот се во голема опасност ако не ја обновиме иницијативата за извоз на жито од пристаништата на Црното Море“, објави тојПрочитај повеќе