дедо мраз

Сподели со своите пријатели

Купувате божиќни подароци, печете торти, украсувате дрвја, гледате божиќни филмови во тие ретки моменти на мир, а потоа, како да е од ведро небо, едно дете ја изговара реченицата: „Дедо Мраз не постои, нели?“ Loading… Што да направите во таа ситуација да поминете што побрзо и што поболно? Прашајте гоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Доктор Џастин Кулсон, експерт за родителство од реалното шоу Parental Guidance, рече дека родителите треба да ги почитуваат своите деца и да им ја кажат вистината кога ќе прашаат дали постои Дедо Мраз. Loading… „Дедо Мраз стана составен дел од божиќната традиција, но како би изгледало да се избере даПрочитај повеќе