Дарја Дугина

Сподели со своите пријатели

Дарја Дугина, ќерката на истакнатиот руски филозоф Александар Дугин, загина на 20 август во експлозија на автомобилот во кој требаше да биде нејзиниот татко. Loading… Руските медиуми јавуваат дека експлозивот бил поставен на џипот со кој Дарја дошла на фестивалот за литература и музика Традиција. Според извори на ТАСС, секојПрочитај повеќе