Дарио Димитријевски

Сподели со своите пријатели

Дарио Димитријевски и Далибор Крстевски утринава од водите на Вардар уловија огромен сом. Loading… Како што велат тежи дури 32 килограми и е долг 1,92 метри. И самите биле изненадени од уловот, а велат дека борбата со огромната риба траела цели два часа.   Никола ИвановскиПрочитај повеќе