циркулација

woman in white dress holding silver fork and knife slicing green vegetable on white ceramic bowl

Сподели со своите пријатели

Иако е неопходно, понекогаш крвта не тече правилно низ телото, но консумирањето одредени намирници може да помогне. Loading… Добрата циркулација е многу важна бидејќи овозможува подобар транспорт на кислород и хранливи материи до ткивата на вашето тело, го отстранува јаглерод диоксидот и отпадните материи од ткивата, неопходно е да сеПрочитај повеќе