цигари

Сподели со своите пријатели

Кашлањето, оштетени бели дробови и срцев мускул, непријатен здив и жолти заби и прсти, зголеме ризик од малигни заболувања и кардиоваскуларни болести – се само некои од последиците на пушењето. Loading… Овој порок е еден од најчестите во светот, а во ноември, инаку месецот посветен против борбата од болести наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Страствените пушачи кога ќе се одлучат да ги фрлат цигарите имаат голем проблем со одвикнувањето. Прибегнуваат кон различни методи, слушаат совети од околината, користат разни апчиња, ханзапласти, но кога ништо не помага, тука се радикалните методи. Еден Турчин исто така прибегнал кон една радикална метода за одвикнување од пушење иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Ако сте долгогодишен пушач најверојатно страдате од онаа непријатна и постојана кашлица, карактеристична за пушачите. Знаете дека за да ја подобрите здравствената состојба е добро да се откажете од штетната навика. Но, ако тоа е премногу тешко за вас, споделуваме еден еликсир за прочистување на белите дробови, кој содржи целосноПрочитај повеќе