Ci0P

Сподели со своите пријатели

Хакерската група Ci0P добила податоци за поединечни вработени во Британскиот фонд за заштита на пензиите користејќи услуга за пренос на податоци од трета страна, објави Блумберг. Loading… Според агенцијата, Фондот управува со имотот од 39 милијарди фунти од своите 295.000 членови и ги штити луѓето со пензија кога работодавачот ќеПрочитај повеќе