Центар за управување со кризи

Сподели со своите пријатели

Центарот за Управување со кризи упратува препораки до граѓаните за внимателност од змии доколку се претстојува во природа, додека за попладнево повикува на претпазливост поради најава за електрични празнења. Loading… – ЦУК превентивно потсетува дека при прошетките во природа може граѓаните да имаат случај да се сретнат со змии, па,Прочитај повеќе