Царинска управа

Сподели со своите пријатели

При вршење на детална царинска контрола на автобус на влез во државата, мобилните тимови од Одделението за оперативни работи од Царинската управа вчера на граничниот премин Табановце откриле  и привремено задржале 13,3 килограми злато и непријавени 30.000 евра. Loading…     Запленетото злато е со проценета вредност од над 600.000Прочитај повеќе